Skip Ribbon Commands
Skip to main content
SharePoint

News Headline

Manage PermissionsManage Permissions

PERTANDINGAN BOWLING BERSEMPENA SAMBUTAN HARI KEBANGSAAN NEGARA BRUNEI DARUSSALAM YANG KE 35 DI AIRPORT BOWL, LONDON UNITED KINGDOM


Suruhanjaya Tinggi Negara Brunei Darussalam telah mengadakan acara pertandingan bowling bersempena sambutan Hari Kebangsaan Negara Brunei Darussalam yang ke 35 di Airport Bowl, London, United Kingdom pada hari Ahad, 24 Februari 2019. Acara berkenaan dirasmikan oleh Puan Yang Terutama Pengiran Hajah Rooslina Weti binti Pengiran Haji Kamaludin, Pesuruhjaya Tinggi Negara Brunei Darussalam ke United Kingdom.

Pertandingan bowling berkenaan dibukakan kepada semua warganegara Brunei Darussalam yang berada di United Kingdom termasuk pegawai-pegawai, kakitangan dan ahli keluarga Suruhanjaya Tinggi, Kensington Palace Garden, Brunei Investment Agency, Royal Brunei, Unit Penuntut-Penuntut dan pelajar-pelajar. Sebanyak 11 pasukan yang menyertai pertandingan tersebut dan juara keseluruhan ialah pasukan dari Brunei Investment Agency, tempat kedua dan ketiga masing-masing dari pasukan Suruhanjaya Tinggi.


Sila klik sini untuk melihat gambar.